Serveis free-lance de gestió, coordinació i direcció de projectes de comunicació visual.

MAGNETIC ofereix un GESTOR i INTERLOCUTOR ÚNIC, per a empreses i comerços que no disposen d’un departament propi de comunicació, marketing, merchandising i RRPP.

Després de 10 anys d’experiència, MAGNETIC sorgeix el 2009, per a solucionar les seves necessitats actuals i futures en tots els camps de la comunicación visual, el marketing i el merchandising.

Els serveis de MAGNETIC inclouen un pressupost detallat previ, sense compromís. Amb preus assequibles i d’acord amb la situació econòmica actual.

Les nostres relacions són de llarga durada i així ho veuen els nostres clients.

Àmbits d’actuació:

Tecnologies alternatives: sectors emergents (renovable, reciclable, ecològic...):

Productes naturals
Centres de benestar
Alimentació ecològica
Teràpies naturals i alternatives
Energies renovables
Comerç just
Associacions…

MAGNETIC és solidària amb tots aquests sectors, i ajuda a potenciar un consum més conscient i responsable, orientat a viure millor.

Sectors tradicionals:
Òptiques
Joieries
Perfumeries
Moda i complements
Papareria
Llenceria
Agències de viatges...

Agències d’ events i publicitat: que necessiten col.laboradors free-lance per atrezzo, estilisme per a fotografia, etc.

La filosofia de treball dels serveis magnètics, es fonamenta en una relació de confiança des d’un primer moment, transparència i un tracte personalitzat. Creativitat, dinamisme, i una gestió ràpida i eficaç.


¿QUÈ FEM A MAGNETIC? ¿COM EL PODEM AJUDAR?

En la secció SERVEIS MAGNETICS, trobaran més informació dels serveis que oferim, sempre vinculats a la gestió integral de la comunicació visual, tant per a empreses, punts de venda, com per a qualsevol espai que es vulgui treballar. Centralitzem les seves necessitats en un sol interlocutor.

Graphics DesignerWeb Programmer
Català  Español      mireia roca  tel_ 606.372.767  La Garriga (BCN)  e.mail_ magnetic@magneticvisual.com          Facebook  Twitter  Pinterest  Linkedin