QUI SOM?

MIREIA ROCA – Freelance Consultora Retail Marketing, Visual merchandiser, Aparadorista, Formadora sector Retail. Co-fundadora d'una botiga especialitzada en el sector ecològic.
«t'ajudo a re-inventar el teu negoci de retail, fer-lo més atractiu, rendible i potenciar l'experiència dels clients, perquè sigui memorable».

VISIÓ: la necessitat que actualment té el comerç de proximitat i la petita i mitjana empresa de Retail, d’un suport professional però proper, en l’àmbit de la orientació visual, el marketing i l’estrategia.

MISSIÓ: donar solucions integrals assequibles, per a la petita i mitjana empresa de Retail, sense intermediaris, a nivell de visual merchandising, consultoria, formació i decoració. I fer un comerç de proximitat més sostenible.

Serveis free-lance orientats a construir un comerç sostenible, potenciant un consum més conscient i responsable, orientat a viure millor.

MAGNETIC està encapçalat per Mireia Roca, una professional del sector del màrketing, la comunicació i el merchandising.

Col.laboro amb altres professionals dins el sector retail, per poder donar un servei integral en la gestió del teu negoci de retail.

La nostra filosofía de treball es basa en una relació de confiança, transparencia i un tracte personalitzat. Creativitat, dinamisme i una gestió ràpida i eficaç.

Ens dirigim a sectors alternatius i tradicionals, que actuin d’acord amb els nostres valors: la transparència, honestedat i el compromís amb les persones.

La Mireia és una persona autònoma, emprenedora i proactiva amb una sòlida experiència en l’àmbit del marketing i la comunicació, traslladada al punt de venda.

CURRÍCULUM VITAE (Click per accedir)
Graphics DesignerWeb Programmer
Català  Español      mireia roca  tel_ 606.372.767  La Garriga (BCN)  e.mail_ magnetic@magneticvisual.com          Facebook  Twitter  Pinterest  Linkedin